Bericht stelinrichting koplampen

geplaatst door: op: 18 mei 2013, 00:52 uur

Het is geen vraag maar iets wat ik heb uit laten zoeken en ook een antwoord heb gekregen.
Het gaat om de stel inrichting van koplampen jullie weten dit wel, hier waren veel mis verstanden over. ik heb hier al eerder over bericht maar naar nu blijkt met een verkeerd antwoord.
Ik heb dit tot in de werkbespreking van de RDW laten brengen en heeft het volgende op geleverd.
Als er symbolen zichtbaar zijn en niet te verwijderen zoals in een display of een niet te verwijderen schakelaar wieltje dus niet vast plakken, maar het is wel zichtbaar dat er een bediening heeft gezeten en ook aannemelijk dat dit zo is dan betekend dit dat als een van de stellers van de koplamp dan niet werkt, dit absoluut een af keur is.
Het volgende is ook afgesproken dat als help desk gebeld word je nu dit antwoord krijgt. dus het is allemaal door en terug gekoppeld. Dus voor nu als je kunt zien dat er een stel inrichting in de auto zit om de koplampen te bedienen en er werkt iets niet dan moet het afgekeurd worden. succes. Ik wil nog wel op merken dat het blad de keurmeester door RDW gebruikt word om dingen te verduidelijken hoe men als RDW hier mee in de praktijk om gaat. Een ruggen steuntje voor ons als keurmeester kijk naar keurmeester 54 hier over.

2727 x bekeken Verlichting ,

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.