Thema-avond ‘Haal meer uit de APK’

geplaatst door: op: 14 sep 2015, 10:57 uur

thema-avond-haal-meer-uit-apk[2]

Tijdens deze thema-avond draait alles om de APK. Daar weet u als keurmeester natuurlijk alles van! Daarom gaat de avond om meer dan alleen het verplichte aspect van de keuring. U leert hoe u de jaarlijkse keuring kunt inzetten als hét moment om uw klant advies te geven over het onderhoud van zijn auto. Met zo’n advies krijgt u een tevreden klant en zorgt u gelijk voor meer werkplaatsrendement.

We beginnen de avond met een lekkere pizza. Daarna vertelt de trainer wat er nieuw is bij de APK en deelt hij de top 10 van APK-missers met u. De rest van de avond leert u hoe u de keuring voortaan ook als adviesmoment gebruikt. De trainer geeft u handige tips en laat zien welke onderdelen van de APK vooral geschikt zijn om te gebruiken in uw advies. U oefent dit direct door met de trainer op een commerciële manier 3 auto’s te controleren. En signaleert u bij een auto de punten die voor extra omzet zorgen? Dan wint u misschien een ritje in een Lamborghini! We sluiten de avond af met een borrel, waarbij we direct de winnaar van de quiz bekendmaken.

Programma
17.30 Inloop
18.00 Aan tafel
18:30 Nieuwe ontwikkelingen rond de APK en top 10 APK-missers
19:00 Zo verbeter je dankzij de APK het rendement van de werkplaats
20:00 Koffie
20:15 Praktijkoefening: commercieel controleren van 3 auto’s
21:00 Afsluiting
21:15 Borrel

Innovam site

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.