Hoofdremcilinder Kever

geplaatst door: op: 26 feb 2017, 19:04 uur

Goedendag , heren Keurmeesters.

Afgelopen week deed ik een algehele controle aan een Vw Kever uit 1972. Bij visuele inspectie van de hoofdremcilinder ( zichtbaar vanuit de wielkast links) zag ik dat deze 2 uitgangen had , waar een leiding uit kwam. 1 naar voor , en 1 naar het achtercircuit , denk ik.¬† ( ik heb de leidingen niet “gevolgd”. ) Echter , er kwam OOK nog 1 aansluiting uit , die eruitzag als een leidingwartel , met daarin een afgeknipt stuk leiding , van ongeveer 2-3 cm. . De auto remt goed , op alle wielen en de “vage aansluiting ” lekt niet . De auto hoeft pas over 1 jaar weer gekeurd te worden.( ik heb hem zelf niet gekeurd , de vorige keer ;-) ) . Is er iemand bekend met deze constructie? Ik zou zelf een “loze”aansluiting toch graag¬† afpluggen met een blinde plug , zoals die wel eens bij een hoofdremcilinder geleverd worden. Ik wil nog een foto proberen te maken ;-) .

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.