eobd

geplaatst door: op: 25 nov 2012, 12:05 uur

heb gehoord van een paar keurmeesters die op cursus zijn geweest voor herorientatie dat de meeste scantools niet zo werken als het zou moeten dwz als je de regelgeving er bij pakt aanvullende eisen art.45b daar staat dat de status van de waarschuwingsinrichting zoals die weergegeven wordt op het uitleesapparaat overeenkomt met de feitelijke toestand van de waarschuwingsinrichting van het voetuigen de jongens die daar zijn geweest zeggen dat dat apparaat in zwolle ook zo werkt dwz als je het contact aan zet zegt hij status aan en na starten status uit de cursusleider zei verder dat ze waarschijnlijk een app. hadden die niet goed was daar er 9 van de 10 niet goed zijn en de steek proevers het ook nog niet goed in de gaten hebben hoe het hoort al iemand ervaring mee?         graag reactie vr. gr eeuwe oostra

2534 x bekeken Apk II, Brandstof , ,

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.