Waarom geen DIGITALE APK regelgeving,op het examen?

geplaatst door: op: 23 jan 2014, 13:17 uur

Ik moet op 3-2-2014 weer op voor het examen APK2 Bevoegdheidsverlenging.
Nu ben ik afgelopen 17-2-2014 op training geweest in Dordrecht,daar heb ik vernomen van de desbetreffende leraar(Dirk) dat ik/wij GEEN gebruik kunnen maken op het examen van de (Ooh zo handige) digitale versie van de APK regelgeving,je weet wel die snelkoppeling/icoontje op het buroblad van de PC,waarbij die handige zoekfunctie in zit…!!
Ik kan alleen op het examen gebruik maken van de \\\\\\\’papieren\\\\\\\’ versie van de APK regelgeving….,ik ben daar zeker niet blij mee want ik heb eigenlijk nog nooit gebruik gemaakt van de papieren versie,als ik iets moest opzoeken,of het nu in de praktijk was of op het examen, want daar gebruikte ik deze door de Innovam beschikbaar gestelde digitale versie.
Ik heb dan ook totaal geen ervaring met de papieren versie van de APK regelgeving,ik begrijp dan ook niet dat de digitale versie niet voorhanden is op het examen,dit is voor mij ook nooit verteld dat deze zou verdwijnen op het examen.

Ik zit hier behoorlijk mee en vind dan ook dat de Innovam/IBKI dit gewoon beschikbaar moet stellen op het examen dat ik op 3-2-2014 moet gaan afleggen,want ik vind dat ik, en de rest die het examen moet gaan afleggen zwaar benadeeld word,nu dit niet meer voorhanden is.

ik ben dan ook benieuwd hoe de colega\’s hier tegen over staan…

5609 x bekeken Apk II, Wetgeving ,

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.