Koplampverstelling

geplaatst door: op: 25 nov 2015, 23:21 uur

Goedendag,

Ik heb een vraag over een integraal camper. Een integraal camper is een camper dat gebouwd is op een chassis, dus de cabine is niet meer zichtbaar. Ik noem ze altijd de SRV wagen. De camper heeft wel het dashboard van een ducato maar niet de koplampen. De koplampen worden zonder stelmotors uitgevoerd. Op het dashboard zit wel de schakelaar voor koplampverstelling in een compleet unit en is tevens voor instellingen in het dashboard (zoals klokje enz.). Als je het lichtaanzet komt ook de stand van de koplamphoogte op het dashboard zichtbaar. Een oplossing is om een sticker over de schakelaar te plakken, maar wat bij een steekproef? De steekproef controleur is ook niet gek en zal door het zien van het symbool op het dashboard op zoek gaan naar de schakelaar. Mijn vraag is dus: schakelaar niet zichtbaar (door sticker) wel symbool op het dashboard is dit bij een steekproef geen probleem??

P.S. Ik heb het zelf nog nooit aan de hand gehad,  dus weet ik niet wat er gebeurt als je de unit demonteert. Daarbij komt, dat de Ducato van MJ 2015 ook de mistlampschakelaar in de zelfde unit zit, dus kun je de unit niet demonteren.

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.