Markerings licht

geplaatst door: op: 13 feb 2015, 22:18 uur

ik heb een vraag een koeloplegger met 2 achterlicht 2 zogenaamde staaklichten (breedte lampjes) en zonder top verlichting (achterzijde) kan ik dan mijn staaklichten beschouwen als zijnde markerings lichten keuringseis twee markeringslichten aan de voorzijde en twee aan de achterzijde van het voertuig, indien het voertuig na 31 december 1997 in gebruik is genomen en breder is dan 2,10 m, dan wel voor 1 januari 1998 in gebruik is genomen en breder is dan 2,60 m

Begrip markeringlamp

markeringslicht:

licht dat op het breedste punt van het voertuig zo hoog mogelijk is aangebracht, waardoor duidelijk de totale breedte van het voertuig wordt aangegeven. Dit licht is bestemd om voor bepaalde voertuigen en aanhangwagens de breedte- en achterlichten aan te vullen door in het bijzonder de aandacht te vestigen op de omvang;

is dit voertuig dan goedgekeurd? (ik zeg nee)

1604 x bekeken Apk I, Verlichting ,

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.