Ford transit lichtschakelaar {ori} werkt alleen op dimlicht, kenteken verlichting en mistlamp. Goed- of Afkeur?

geplaatst door: op: 4 jan 2012, 17:03 uur

Ik heb een vraag en wel deze Ford transit de lichtschakelaar {ori} werkt alleen op het dimlicht + kenteken verlichting en op de mistlamp { grootlicht zit aan de raw } Dan zit er een lose wipschakelaar los in het dasboard gemonteerd voor de stadslicht + de achterlichten en hier werkt ook de koplampverstelling op. Nu weet ik wel wat allemaal beter is maar het gaat er alleen maar om wat is jullie mening G / A keur. Ter aanvulling je kunt rijden op dimlicht zonder achterlichten je kunt ze ook permanent laten branden als de auto afgesloten is bv. Graag jullie mening . Bvd Gr f vos

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.