Kleine aanpassing site

geplaatst door: op: 18 mei 2014, 14:47 uur

APK Experts,

Het is hier al vaker voorbij gekomen, hoe gaat Innovam verder met het APK Experts platform. Allereerst kan ik nog steeds stellen dat wij zeer tevreden zijn over het platform en het gebruik daarvan! Daarnaast blijven we zoeken naar verbeteringen en manieren om de site voor de APK Expert in de lucht te houden.

Regelmatig krijgen we vragen over de mogelijkheid tot advertentie(s) op het platform. We denken dat we daarvoor nu een plek hebben gecreëerd, die voldoet aan onze belangrijkste eis, niet te opzichtig en daarmee hinderlijk voor onze gebruikers. Deze verandering zal in de komende weken toegepast worden op het platform.

Graag vernemen we na invoering, jullie (gefundeerde) ervaring met deze aanpassing.

Groet, Léon Speek

1762 x bekeken van de redactie

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.