Win een webinar

geplaatst door: op: 14 feb 2014, 14:40 uur

Tijdens onze examentrainingen stomen wij je klaar voor het examen. Maar we willen graag meer voor je doen, we willen je namelijk ook nog beter laten keuren. Bij 9% van de APK2-steekproeven wordt een gebrek geconstateerd en bij APK1 is dat ca. 12%. Dit lijkt niet zoveel, maar wij denken dat dat beter kan. Daarom kun je vanaf nu bij Innovam webinars volgen.

Webinars zijn trainingen die we online geven. Op een afgesproken tijdstip staat onze trainer klaar in een studio en loggen cursisten in. Samen doorlopen zij een programma van ongeveer anderhalf uur. Tijdens de training kunnen cursisten via de chatfunctie vragen stellen aan de trainer. Net zoals bij een gewone training dus. Meer informatie via deze link

We bieden webinars aan over Remmen, Roest en Wettelijk voorschriften. Wil je deelname aan een webinar winnen? Stuur dan een foto toe van een object dat te maken heeft met het webinar van je voorkeur, dus over remmen, roest of wettelijke voorschriften, en wees creatief. Uit de inzendingen kiezen wij voor elk onderwerp een winnaar. Die mag gratis de webinar van zijn keuze volgen. Gewoon achter de eigen pc. Mail je foto eventueel met extra informatie naar (l.speek@innovam.nl). Deelname sluit op 1 maart 2014 en start…. Nu!

1718 x bekeken van de redactie

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.