tip van de redactie: Even voorstellen… het team van APKexperts

geplaatst door: op: 7 nov 2011, 11:37 uur

Beste APK keurmeesters, door alle drukte is het er bijna niet van gekomen. Maar bij deze toch even een klein voorstelrondje van het team achter APKexperts en waar we voor jullie mee bezig zijn.

Rozalinde Kriens

Rozalinde Kriens

Rozalinde is online adviseur bij Innovam en is verantwoordelijk voor de dagelijkse redactie en vragen vanuit APKexperts.nl. Tevens koppelt zij de site aan social media via ons twitteraccount www.twitter.com/apkexperts en bedenkt ze hoe we de site nog beter kunnen maken. U kunt haar bereiken via r.kriens@innovam.nl

 

Tessa Smits

Tessa Smits

Tessa is de community marketeer bij Innovam en verantwoordelijk voor de bouw en doorontwikkeling van APKexperts.nl. Bij haar kun je alle feedback, ideeën en wensen voor de site kwijt. U kunt haar bereiken via t.smits@innovam.nl

1498 x bekeken van de redactie

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.