Roestschade chassisbalk Ford Ka

geplaatst door: op: 24 aug 2012, 09:53 uur

Hallo collega keurmeesters, ik heb hier een ford ka met roestschade aan de r.a. chassisbalk (eindlangsbalk).

Deze balk is 8E. Het probleem is het volgende: door de roestschade heen kan ik zien dat er een balk in de balk zit die ook roestschade heeft. Als ik de roestschade van de binnnenste balk apart beoordeel kom ik net boven 2E, de roestschade van de buitenste balk is minder dan 2E en als ik ze samen beoordeel is mijn schade ook minder dan 2E. Aanvullende permanente eisen blz 5 artikel 7 zegt over de beoordeling; een eventuele versterking in de langsligger inbegrepen. Hoe moet ik dit nu lezen?

3219 x bekeken Roest , , , Ford

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.