Door geroeste ankerplaten

geplaatst door: op: 4 jan 2016, 20:42 uur

vandaag een vw golf voor onderhoud gehad , alle vier de ankerplaten waren zodanig verroest dat er al stukken uit de ankerplaat weg geroest wordt , hoe ga ik daar straks mee om als de auto gekeurd dient te worden , er staat immers dat alle delen behoorlijk bevestigd dienen te zijn , gevaar voor los geraken , of dat er delen tussen de schijf terecht komen, de schijven waren dus aan de binnenzijde niet meer geheel afgedekt , maar goed de buitenzijde is ook niet afgedekt , aan de ankerplaten zat niets verder gemonteerd , dus geen bedrading van ABS of iets dergelijks , ik hoop dat iemand een antwoordt weet cq heeft groet Joep

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.