Remdrukregelaar

geplaatst door: op: 8 jul 2015, 22:25 uur

Beste collega’s ,

Ruim een week geleden een citroen berlingo gekeurd , alles dik in orde .

Valt in een steekproef  , de rdw man gaat over de remmen bank achter boven de 30% . Gaat in zijn eentje een rondje rijden , komt terug nogmaals over de bank remmen ok . De auto verder nagelopen tot dus ver alles goed . Bijna zover om de auto te laten zakken , zit hij aan de rechter kant aan de remdrukregelaar te rukken . met de mededeling je trekveer is stuk ? Kreeg op dat moment een wrang gevoel , was het oog van de veer in die tussentijd afgebroken of waren zijn grijpgrage handjes te sterk ? Maar goed toen kwamen de minpunten . Hij vind remdrukregelaar werkt niet ! Ik zelf zij werkt niet goed , geen discussie mogelijk dus 2.6 min . Van de week nog een steekproef , het verhaal voorgelegd deze zij , remdrukregelaar werkt niet goed scheeld 1.5 minpunten . Zit op het punt om alsnog Zwolle te bellen .

Wat vinden jullie hiervan ?

2576 x bekeken Apk II, Remmen ,

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.