Remvertragingsmeter\remmentestbank

geplaatst door: op: 21 aug 2013, 10:58 uur

Even een vraag over de remmentestbank/remvertragingsmeter. Wij hebben altijd gekeurd met een remvertragingsmeter dmv een remproef op de weg en vooruitlopend op de toekomstige regels hebben we sinds een tijdje een (rollen-)remmentestbank. Een behoorlijke investering maar hij werkt naar tevredenheid. Nu vragen we ons echter af hoe we moeten handelen als we een auto moeten keuren met permanente 4-wielaandrijving. Moet ik daarvoor mijn remvertragingsmeter achter de hand houden of mag ik dan zonder meter gaan rijden? Hoe doen jullie het nu, en nog belangrijker hoe worden de regels hiervoor in de toekomst?

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.