Abs aanwezigheid onderdelen

geplaatst door: op: 18 feb 2012, 17:53 uur

Wij kregen een ford fiesta ter keuring aangeboden dit voertuig was uitgerust met een abs pomp, geen abs lampje en afgeknipte abs sensoren op de voorwielen , veerpoten waren vermoedelijkgewisseld met een oudere uitvoering en voertuig had schade gehad. Eerste apk keuring door RDW uitgevoerd en goed gekeurd. Uiteraard voertuig afgekeurd door ons, bij navraag RDW werd medegedeeld ABS pomp verwijderen naar onze mening blijft ABS onderdelen op achter as en de afgeknipte sensoren aanwezig eis 5.2.31 geeft aan dat onderdelen gecontroleerd moet worden op corrosie, beschadiging en scheuren van ABS ringen en sensoren of electronica dus naar onze mening blijft er ook na verwijdering van de ABS pomp een afkeuring over gaarne jullie mening

2806 x bekeken Remmen , , , , Ford

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.