Wat te doen?

geplaatst door: op: 20 okt 2016, 10:24 uur

Tijdens een steekproef van een dieselauto doet de controleur de eobd controle. De tester gaat zoeken op het moment dat de tester aangesloten wordt, maar na een paar seconden komt in het scherm de melding protocol niet gevonden. Hij wist ook niet verder wat te doen, dus hij staakt de steekproef en keurt de auto af.Na raadplegen in het scherm zie ik dat er dat er geen wijziging is in mijn punten. Nu heb ik vorige week een bezoek gehad van de RDW over dit geval. Volgende week krijg ik een brief met de sanctie erin vermeld. Na de hele gebeurtenis heb ik het stroomschema er bij gepakt en zag dat bij geen communicatie je een roetmeting moet doen, maar volgens de RDW is dit schema een grijs gebied tov geen communicatie. Graag hoor ik van jullie wat jullie visie is betreffende dit verhaal. Ik wil weten hoe sterk sta je bij het in beroep gaan tegen de sanctie, want er zal een sanctie komen lijkt mij.

4086 x bekeken Apk II, Milieu ,

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.