Ashoes klem

geplaatst door: op: 9 okt 2018, 07:46 uur

Beste keurmeesters,

Ik had laatst in de werkplaats een aardige discusie punt met mijn collega’s over een ashoes klem, het homokeneet vet lekte onder de klem voor de hoes door maar was voor de rest niet zodanig beschadigt dat deze lekte of ondeugdelijk bevestigd. In de APK regelgeving staat dit:

Stofhoezen van aandrijfassen moeten deugdelijk zijn bevestigd en mogen niet zodanig zijn beschadigd dat de hoezen niet meer afdichten.

 

 

Als je de APK regelgeving volgt zou ik zeggen goedkeur er staat nergens dat een klem goed moet afdichten alleen dat hoes niet beschadigt mag zijn en daarbij lekken en dat hoes deugdelijk bevestigd moet zijn.

 

 

wat is jullie mening?

 

 

Mvg Jessey

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.