Hulpmiddelen keurmeester

geplaatst door: op: 5 mei 2015, 21:05 uur

Beste allemaal,

Een tijd geleden werd er een opmerking geplaats door een collega die tijdens een steekproef door de controleur werd gevraagd om een snijdend (stanleymes) voorwerp om een beschermhuls rondom een remslang te kunnen verwijderen. (hieronder zat behoorlijk wat roest maar dat terzijde)

Nu moet ik morgen op herori├źntatie en zit ik ONS boek weer even door te lezen maar wat kom ik tegen? Je mag gebruiken / aanwezig moet zijn: -spiegel, -hamertje, -bandijzer,┬á-staalborstel en/of schuurpapier. Naast eenvoudig gereedschap om bepaalde zaken te demonteren.

Tevens lees ik dat de dingen die verwijderd mogen worden wat betreft remmen alleen beschermkappen zijn: voor zover deze een visuele controle van remschijven mogelijk maakt.

Wat is jullie visie hierop?

Met vriendelijke groet,

Marc Schets

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.