Tip , chassisnummer citroen C3

geplaatst door: op: 26 mrt 2014, 22:54 uur

Hallo , heren keurmeesters , had deze week een citroen c3  nieuw model bj 2010 voor keuring , moest het chassis nummer natuurlijk controleren , dit is nog niet zo makkelijk te vinden , zeker als er al wat stof op zit, als citroen monteur wist ik het wel , ze zijn bij citroen en ook peugeot goed bezig om de vin nummers goed te verstoppen , ik heb er maar even een foto van gemaakt , is niet heel duidelijk maar goed , ik heb het klepje van de pollefilter er even van getrokken om de plaats van het vin nummer wat beter te kunnen zien , de plaats is rechts net boven de luchtfilter van de motor op het smalle randje . ps de c3 picasso heeft het vin nummer op de rechter A stijl staan  tussen de deurscharnieren   .    mvg   chrit

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.