Beoordeling vraag en antwoord en sluiten van een vraag

geplaatst door: op: 12 dec 2011, 21:00 uur

Is het misschien handig dat wanneer er een vraag gesteld word er door de vraagsteller beoordeelt moet worden of zijn/haar vraag voldoende is beantwoord?, En gezien de vele discussies welke momenteel gevoerd worden en welke regelmatig tot andere dingen leiden dan de werkelijke vraagstelling misschien goed om na verloop van tijd als er weinig of geen reacties meer worden gegeven de vraag af te sluiten?

Wellicht kan Tessa een herinnering naar de vraagsteller sturen of deze zijn/haar vraag voldoende beantwoord vind en deze afgesloten kan worden. Wel de vraag en antwoorden beschikbaar houden maar niet meer de mogelijkheid om deze te beantwoorden, wanneer men er wel op wil reageren dan de vraag in een nieuwe topic openen? op deze manier vervuilt de werkelijke vraag niet al te erg.
Ik heb het idee dat wanneer er veel reacties geplaatst worden en een reactie op reactie je nog weinig zin hebt om te reageren.

1590 x bekeken Feedback , , ,

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.