Het stukje \’dorpel\’ achter de potieren

geplaatst door: op: 26 apr 2017, 20:50 uur

Hoe benoemen we dat aan de hand van Annex 1? Ik had laatst een oudere Ford Fiesta, en daar was het volgens de helpdesk een wielscherm. Wat klopt want wanneer je in het gat keek had je duidelijk nog een balk lopen, dit was overigens een driedeurs.

Nu praat ik over een vijfdeurs scenic, waar geen balkje binnenin het verlengde van de dorpel zit. Het probleem lijkt me ook heel onschuldig omdat er feitelijk alleen maar het randje rondom om een plastic stop is weggerot. En een stop.is geen verdwenen oorspronkelijk materiaal.

Maar wel benieuwd naar jullie reacties.

1225 x bekeken Apk II, Carrosserie ,

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.