Gordels in bedrijfsauto

geplaatst door: op: 29 aug 2013, 21:36 uur

Ok,mannen: Variatie op een oud thema:Veiligheidsgordels. Ik heb een bedrijfsauto staan,datum eerste toelating 19-02-1990,met uitsluitend zitplaatsen voorin. De Gordel links wordt door de bestuurder gebruikt,door de gesp in de sluiting van de rechter-voorzitting te”klikken”. Hij vergrendelt dan goed,alleen is hij wat lastig te ontgrendelen,omdat de ontgrendelpal als het ware onder de gordel zit,in plaats van opzij ervan. Van de rechtervoorstoel ontbreekt de gordel. Bij de linkervoorstoel ontbreekt de sluiting( daarom gebruikt de bestuurder die van de rechterstoel.)De gordel van de linkerstoel vertoont echter wel een beschadiging,die meer is dan”licht pluizen ten gevolge van veelvuldig gebruik.” Wat denken jullie ervan..?

1535 x bekeken Carrosserie ,

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.