Beoordeling draagarm/reactiestang achter

geplaatst door: op: 30 sep 2018, 13:17 uur

Heren keurmeesters,ik trof de volgende situatie aan op een Suzuki Liana (zie foto’s) . Ik vroeg me af hoe jullie het beoordeeld zouden hebben. Het betreft de langsarm in lengterichting. De arm /reactiestang is erg roestig maar niet/nergens doorgeroest. Het steuntje voor de handremkabel is echter wel van de arm afgeroest. Nu zit dat met tie-raps vast. Loopt niet tegen een band aan . Is er nu sprake van een (deel van ) een wielgeleidingselement dat door roest is aangetast (afgebrokkeld aan de randen is dan al reden tot afkeur),Is er sprake van ondeugdelijke bevestiging van een onderdeel van de reminrichting(tie-raps in plaats van beugeltje) , is er sprake van ,dat een onderdeel van de reminrichting teveel door roest is aangetast ,iets anders waaraan we het (nog)zouden moeten toetsen,of kwestie van niets aan de hand,waar zouden we moeilijk over doen….?

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.