Tip: Audi 80 1994 veerpoot

geplaatst door: op: 7 sep 2013, 15:13 uur

Geen vraag maar een tip: Ik keurde deze week een Audi 80 cabriolet uit 1994,kom ik tot de ontdekking dat de veerpoot (lees:schokdemper “huls” ) aan de voorzijde rondom is doorgeroest aan de bovenzijde, daar waar de opsluitmoer van de schokdemper-patroon zit.( Ik kan nu doodleuk de kleur van de gemonteerde schokbreker zien….). Was in eerste instantie niet te zien,maar na verwijderen(omhoogschuiven van de stofhoes) en een beetje voorzichtig tikken kwamen er hele roestzwellingen af,met dit als resultaat.Voor de goede orde:hier was beslist geen geweld voor nodig !(Foto volgt zodra ik het ding ernaast heb liggen)

2486 x bekeken Assen , , , , Audi

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.