Wijzigingen tachograafinstallatie per 1-1-2017

geplaatst door: op: 12 jul 2016, 23:25 uur

Voor de meeste APK2 keurmeesters is dit waarschijnlijk niet interessant. Pas als na 1 januari 2017 afkeur dreigt, door een vervallen installatiesticker wordt dit interessant voor de APK. Momenteel worden er door de RDW brieven verspreid, over een geplande wijziging in de Regeling Controleapparaten. Als een en ander doorgaat zoals nu in de planning is, zal dit tot grote problemen leiden bij de invoer en krijgen we dezelfde chaotische taferelen als bij de wijzigingen in de gezondheidszorg en WMO.

Het lijkt mij onmogelijk , om vanaf 1 oktober tot 1 januari iedere praktiserend tachograaf installateur bij te scholen en te examineren. Ik verwacht dan ook dat er vanaf 1 januari een tekort zal ontstaan van bevoegde tachograaftechnici, met alle gevolgen van dien.

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.