APK in het nieuws: Vrachtwagenchaufeurs en taxi’s ontlopen boete op verlopen APK

geplaatst door: op: 20 nov 2011, 10:17 uur

geldige APKvandaag op AD.nl: Inspecteurs van de IVW delen op dit moment bewust geen boetes uit, zo meldt het AD vandaag. De IVW heeft hiervoor opdracht gegeven omdat zij kampt met een ernstig probleem bij de verwerking van boetes.

De ‘hulpagenten’ zijn daardoor met handen gebonden als zij overtredingen constateren door vrachtwagenchauffeurs, taxibestuurders of buschauffeurs. Ook ontlopen taxichauffeurs boetes als zij door rood rijden of rondrijden zonder een geldige APK-keuring. Bekijk hier het complete artikel >>

Het bericht viel me op omdat het vooral om professioneel vervoer gaat. Herkennen jullie dit? Wordt er goed opgetreden tegen APK ontduikers?

 

1886 x bekeken APK nieuws , , ,

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.