APK in het nieuws: Nationale APK Autobon groot succes – ook voor APK keurmeesters?

geplaatst door: op: 18 nov 2011, 10:08 uur

nationale apk autobonpersbericht 18 november – Slechts zeven maanden na de lancering is de Nationale APK Autobon al een groot succes. Om dit te vieren, lanceert de Nationale APK Autobon een spetterende eindejaars-actie: de APK straatprijs 2011. Iedereen die online een APK Autobon aanschaft, maakt automatisch kans op gratis APK Autobonnen voor de buren.

Met de Nationale APK Autobon kan de consument niet alleen eenvoudig iemand verrassen met een creatief cadeau, de ontvanger kan 24/7 online de APK afspraak boeken bij een betrouwbaar en gecertificeerd autobedrijf in de buurt via www.apkautobon.nl.

Nationale APK Autobon

De vernieuwende cadeaubon kost slechts 12,50 euro terwijl de reguliere prijs van een APK 39,95 euro is. Consumenten en bedrijven bestellen de Nationale APK Autobon eenvoudig via www.apkautobon.nl. Daarnaast kan de bon ook online gepersonaliseerd worden. Ontvangers van de Nationale APK Autobon hebben recht op een APK bij een van de streng geselecteerde RDW Erkende Autobedrijven in Nederland. De afspraak voor deze APK maakt men eenvoudig en snel via de website.

vraag van de redactie: Ik ben wel benieuwd of jullie deze bon kennen, werken jullie ermee? Wat vinden jullie van dit initiatief?

5194 x bekeken APK nieuws ,

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.