discussie: Pluim voor APKexperts.nl

geplaatst door: op: 28 okt 2011, 19:04 uur

Eigenlijk wil ik jullie er even op wijzen dat sinds deze site die door innoVam op de wereld is gezet we over geheel Nederland dichter tot elkaar zijn gekomen.Ooit heeft de RDW dit geprobeerd met contact avonden onze vragen bespreekbaar te maken maar deze kaars is snel uit gegaan.Ik wil dan ook de bekende pluim in de…. steken bij hen die dit kindje gemaakt hebben.
Als ik een afmelding doe kijk ik snel even op de site wat er zoal speelt in ons wereldje en waar je anders nooit van zou horen lees je nu in kan je reageren met raad en daad.
Ik weet niet of er onder dit schrijven ook een stem uitgebracht kan worden maar als het wel kan zou ik minstens van alle keurmeesters die stem willen ontvangen en draag hem bij deze op aan
INNOVAM.
Hg Kick

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.