Tellerstand-registratie

geplaatst door: op: 28 okt 2016, 17:20 uur

Goedendag , heren.

Deze week deed ik eens een poging om een tellerstand-correctie in te voeren. Correctie is eigenlijk, op zn zachtst gezegd niet op zijn plaats , want de Rdw vindt het blijkbaar erg moeilijk , om te begrijpen dat deze auto een 5-cijferige teller¬† heeft.Als ik zonder beveiligingscertificaat naar de Rdw-pagina ga , moet ik al mijn gegevens invullen , en daarnaast een verzoek van de geregistreerde eigenaar/houder als bijlage toevoegen , EN een kopie van mijn bedrijfsvoorraadpas . Log ik in , via het beveiligings-certificaat van de Rdw , kan ik wel naar het hoofdstukje \” Tellerstandcorrectie\” , en kan ik de keuze maken of er sprake is van een Kilometer OF mijlenteller. Nergens krijg je de optie \” Teller die niet tot 999.999 telt\” te zien. Dit kan dus alleen maar via de boven beschreven , veel te omslachtige¬† manier. Waarom kan de Rdw blijkbaar WEL een melding in het afmeldscherm weergeven , dat de stand onlogisch is( tijdens het afmelden) , EN mij als erkenninghouder een mail daarover sturen , EN de geregistreerde eigenaar/houder een brief sturen , maar is het blijkbaar teveel moeite om bij voorbeeld in het afmeldscherm de optie \” 5-cijferige teller\” aan te klikken , zodat op zeer eenvoudige wijze de tellerstand weer geloofwaardig kan worden gemaakt. En als je dan als erkenninghouder dan toch een E-mail hierover krijgt , waarom staat daar dan geen link in waar deze optie in is voorzien ? Zoals het nu moet , denk ik bij mezelf , laat maar…. Tenzij de Rdw deze werkverschaffing gewoon per uur aan ons wenst te betalen …?

Hoe kijken jullie hier tegenaan ?

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.