Open brief aan Richard Theissen

geplaatst door: op: 1 jan 2016, 14:03 uur

Dag, Richard. Al meerdere malen is het me opgevallen , dat je , zowel in de vragen die je stelt , als in de vragen die je beantwoordt , voor zover je van een serieus antwoord kunt spreken , je collega keurmeesters,mijzelf daaronder begrepen, op dit forum niet ( meer) serieus neemt. In je laatste topic , heb je dit inmiddels al \” dicht\” gezet, zodat verder reageren niet meer mogelijk is. Dat vind ik persoonlijk niet sportief. Daarnaast, als je het zelf allemaal zo goed weet, waarom vraag je dan nog back-up via dit forum ? Ik kan jou dan ook niet meer serieus nemen, en verder reageren kan dus ook niet. ┬áHet feit dat je de in je laatste topic aangehaalde auto hebt goedgekeurd,onderbouwt dit. Ik zie dan ook geen enkele noodzaak om nog op een topic van je te reageren. Waarom doe je dit,op deze manier ? Ik wens je het beste voor het nieuwe jaar , en veel sterkte met alles waar je je zo tegen afzet.Daarnaast ben IK benieuwd hoe mijn collega\’s op dit forum hier tegenaan kijken. Vriendelijke groet,Kees-Jan Wentzel.

2592 x bekeken Administratief ,

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.