Domme 30 karakters regel van de APK

geplaatst door: op: 15 sep 2015, 00:09 uur

Waarom is de RDW zo hardvochtig over die stomme afgekorte 30 karakters tekst die je maar mag plaatsen op een APK afkeur rapport. Ik ben al een aantal fouten tegen gekomen doordat de tekst maar half afgebroken op papier staat en afkeurpunten helemaal niet op papier staan. Het systeem van 30 karakters is een gedrogd, er kunnen 20 egels geprint worden op het APK formulier de ruimte is er maar de hoge baas van de APk wil er niet in mee. De verandering naar 30 karakters is een verslechtering van het APK gebeuren en de hoge heren snappen het niet omdat ze achter een bureau zitten en zelf geen kijk hebben op de praktijk, trieste ontwikkeling en daarom stop ik als APK keurmeester omdat ik geen onderdeel wil zijn van zo\\\’n domme organisatie met zulke domme zelfingenome bestuurders. gr. Henk

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.