VIN niet te vinden

geplaatst door: op: 11 jun 2015, 14:52 uur

Collega’s

Bij het keuren van een Elnagh kampeer auto op basis van een Fiat Ducato 280 / MA65 uit 1986 stuit ik op het probleem van het niet kunnen vinden van het chassisnummer. Volgens raadplegen moet hij op de bodemplaat bij de rechter voorzitting staan.

De vloer van de auto is echter voorzien van gelijmde vloerbedekking en daardoor lijkt het mij onwaarschijnlijk dat het nummer daar staat.

Het bedrijf wat de auto de laatste twee jaar heeft gekeurd kan mij ook niet helpen, want de monteur werkt er niet meer.

Wie heeft een idee of kan mij helpen aan een afbeelding van een VIN in Ducato 280, zodat ik in ieder geval kan bepalen waar hij ten opzichte van de stoel moet staan als we beginnen met het weghalen van de vloerbedekking.

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.