Apk Keurmeester blad

geplaatst door: op: 27 mrt 2013, 16:09 uur

Veel keurmeesters en de RDW mensen verwijzen vaak naar dat blad, terwijl veel dingen toch afwijken hiervan ..bijv. de schakeling van het achteruitrijlicht, remlicht ,,in ons APk boek staat nergens de wijze van inschakelen, terwijl dit wel in het keurmeesterblad staat en zo zijn er wel meer voorbeelden. en achterop het blad staat bij het colofon dat aan de inhoud van deze publicatie geen rechten kunnen worden ontleent. Ik zelf laat het blad qua eisen links liggen, het apk boek is onze bijbel,,,er staat ook bij het colofon dat voor de precieze keuringseisen we moeten kijken naar de Regelgeving APK ..een vreemde zaak ,

2214 x bekeken Administratief

    APK Experts

    Het antwoord vinden op deze vraag?
    Meld je dan hier aan voor het APK Keurmeesters forum.